Теслини лековити таласи

Уплакана медицинска сестра је ушла код доктора у канцеларију и обавестила га да је управо умро њихов пацијент. Био је то двадесет осмогодишњи физичар који је добио рак због рада са радијумом. Рак је успешно излечен али како је нестао, тако се на његовом месту отворила рупа а она је била на аорти и млади мушкарац је веома брзо искрварио. Десило се то давне 1938. године у западној Европи, мрзи ме сад да помињем имена, небитно. Догађај занимљив из много разлога, прво јер показује саосећајност медицинског особља коју данас ретко срећемо, потврђује ону чувену изреку 'операција успела, пацијент мртав' и на крају, потврђује успешност Теслине технологије и таласа којим је особа била лечена.

Никола Тесла је несебично делио тадашњим истраживачима своје запажања и доста њих је по његовим упутствима урадило уређаје који могу са великим успехом да лече. Али како је готово од самог почетка Тесла био непожељан званичницима, тим заслугама су се китили Удин, Дарсоновал и још неки. Гледано са данашње тачке гледишта, није јасно како су без одређених уређаја знали неке ствари, као што су напон ћелија, резонанца хромозома и ДНК и још много тога другог. За ћелије је давно утврђено да им је радни напон од 70 до 90 миниволти и да пад напона узрокује болест. Слаба ћелија касније утиче да следећа ћелија која је замени, буде исто слаба. Наше ћелије се мењају, неке свакодневно а неке за четири до седам година. Ако би се замениле новом која је енергетски јака, човек не би живео вечно али би био јако виталан и доживео би позну старост и до последњих дана би био виталан и јак.

Увод је био тако мрачан да задовољи сујету и болест многих да у свему нађу ману. Тих уређаја којим је лечен горе поменути човек, је било произведено неких педесет хиљада. Никад није примећена ни једна нуз појава или побочни учинак али јесте велики распон болести које лечи. У многим државама је био кориштен па чак и у САД, које одавне важе за главну кочницу у успешној примени неких технологија за побољшавање људског здравља. Како у начелу уређај дејствује? Широким распоном таласа, он побољшава рад сваке ћелије и враћа јој енергију, помаже у чишћењу организма и јачању имунитета. Сваки орган код нас има своју фреквенцију и резонанцу која му одговара. Како то да рецимо не помогне и раку него га убије? Одговора има два, прво погоди га фреквенцијом која му не одговара а други одговор је дала НАСА у свом истраживању из 2012. године. Како они тврде, Теслин пулсо електро магнетни талас, покрене ген у ћелији рака који створи ензим и тај ензим убије рак.

Зато су и готово све машине тог типа и уништене, сва могућа документација а сви који су је користили, углавном побијени. Врло мало уређаја је остало после другог светског рата. Један у Паризу, код унука једног истраживача и конструктора тих уређаја. Други у подруму свеучилишта Колумбија. До тог уређаја је дошао један Американац тамо негде шездесетих и ископирао га и направио. Веома се добро показао, људи су долазили и лечили се. А онда му долазе двојица официра из ФБИ и тај господин престаје са радом. Али на основу своје реконструкције, он је урадио документацију и до ње су дошла друга двојица Американаца, и они праве по свој примерак. Наравно да и њих обилазе официри ФБИ и они се због тога селе, не би ли прикрили свој рад. Након те јурњаве, један одустаје од свега а други оснива своју цркву, где је у олтару држао антену уређаја и зрачио оне који су долазли у цркву. Тако да уз тај у подруму свеучилишта у Колумбија, имамо још пар тих новоурађених. Подрум техничког музеја у Бриселу чува један предратни уређај и било ми је јако смешно када је њихов парламент пре неку годину одлућивао о праву на еутаназију за тешко оболелу децу и бебе (углавном рак) а ето им решење ту, пред носом. Скоро су три уређаја нађена у бившој ординацији у Италији али је као и све ово остало, закључано и недоступно. Један уређај је урађен у Швајцарској и њиме су вршена испитивање на пшеници и потврђено је да даје 25% већи принос ако се повремено зрачи ( и наравно отпорност на болести).

Све укупно на свету има од дванаест до четрнаест уређаја, већина у власништву разних установа, остало у личном власништву. Наравно да се производе и данас али намерно лоше урађених, да не лече нити на било који начин побољшавају стање организма али зато почетна цена иде од две хиљаде долара па на више. Па док платите поштарину, па покидају на царини... мисли ФДА на све. Пре пар година пар фирмираних научника (то су они који примају паре да причају шта им се каже), узели један од тих шлогираних уређаја и као да поштено испитају, Наравно да никаквог побољшања није било а ако је до тога и дошло, они су то називали плацебом.

Пријатно је да су Теслина искуства кориштена у СССР а и касније у Русији и Украини, додуше са другим приступом. Како нису могли да реконструишу уређај (мада се чини да тамо има један осцилатор, ко зна колико их је скривено), али су користили друга истраживања и Теслине калемове, само други вид погонског уређаја. Успех је велики али наравно примена ограничена јер и ту постоји подривање. Украина је друга прича, у начелу користе искуства из психотронских уређаја и само их дорађују да лече и такви уређаји имају од 98% до 100% учинак у лечењу многих болести.

Да разочарам запад... сва знања на ту тему држе за сад особе из Русије, Србије и Украине (и лепо сарађују међусобно јер Славјанско братсво су зајке а остали говноње), тако уколико погледају нарастајућу офанзиву разних болести, Славјани побеђују без опаљеног метка. Ави кад гоћ неки болесан, одмак да скупљате паре и даете на запад на лечење, ние то много, иде од петнаес иљада еро па до сто педесет иљада еро, џаба. И не треба често, само једном годиште да дате ту бројку. Ето прошле године умро Глоговац (овај је текст од пре две године, само поновљен), јер није имао за терапију у немачке коју је одрадио већ претходне године; опет прошле године, скупљено шездесет иљада еро за петогодишњег дечака који је послат ради лечења рака у Шпанију, други дан по доласку је умро, новац наравно остао странцима ❤ Знам да волите радосне вести... прошле године је више вас досађивало са неком женом са ових простора, која је хирург и за симболични своту од шездесет хиљада швајцарских франака, пресађује матичне ћелије. Нова скроз техника ал што не рекосте да је прошле године и забележем први случај смрти особе лечене од рака овим поступком. Ај најлепше за крај ❤ крајем прошле године су истраживачи из Русије препознали нови тип рака, који под дејством електромагнетних таласа (и свих енергетских терапија које се користе у званичној медицини), нараста двоструко брже 🙂 ето, сад ви радосни.

Фото бр. 3- Никола Тесла, много је свега и свачега написано о њему али тешко да ће неко писати од чега је боловано 😉 јер није ❤ ; Фото бр. 2- пасивни додатак, који ради уз активни главни уређај, прилично појачава дејство основног уређаја. Има разних модела, ово је један од њих ; Фото бр. 1- лечење људи Теслиним осцилатором у Русији а онда су бољшевици... ; Фото бр. 4- део шеме уређаја из Украине где се очигледно види Теслин калем, дело је особе чији су радови углавном везани за психотронику, сам уређај је урађен у једном примерку, производња се држи на леду. Могуће га је изнајмити и месец дана за житеље Кијева кошта ако се не варам око три хиљаде гривни. Има веома висок учинак на све за сад познате болести и инфекције, испитано у више лаборатрија а за разлику од других уређаја, стаје у мало већи џеп ил мању торбу.

Comments