ТатАрија

 Све смеј са ови што данас хоће да кроје географију а навике им нису нове, раде то одавно. Приступи су разни, од уништавања докумената и материјалних доказа па до наметног тумачења на крив начин. У суштини, тиме смо највише погођени ми овде Срби и у начелу Словени (мада је то некад био само један од братских народа). Задњих пар година је мода да узму неке кривотворене географске карте рађене у Немачкој, француској и ко ли већ зна где и на тој мапи цео северни део данашње Русије покрива земља Татарија. И наводно то је припадало Татарима, које смо ми зли Словени отерали. Свака част Татарима, данас је то диван народ и ништа против њих. Само је занимљиво што осим мапа из тог времена, рецимо 13. век, нема ништа на неком монголском или татарском језику већ све на старословенском?

Ал има других рецимо записи арапског историчара из 13. века, Рашид Ад Дина, дело из 1221. године које даје пун опис Монгола и Татара а изворни рукопис је нестао негде у Кини у 14. веку, где он даје опис тог рода и каже да је отац Џингискана био висок растом, дуге браде, светле косе и плавих очију. Чис бре Азијат, одма се види 😉 И тако описује сродне народе тамо, по изгледу слични. Данас нема преваре јер озбиљне ДНК анализе показују да су ти азијати, тадашњи Татари, били Словени а истраживање је урађено од стране професоре биохемије Фарида Алимова са свеучилишта у Казану.

То је показало да није било никаквих мешања са Азијатима и да данашњи Татари не вуку порекло од некадашњих Татара и да су на те просторе дошли доста касније. У древним временима су тако називале Словене који су живели иза Урала и назив је највероватније настао од речи Тата Арии, оци аријаца (опет дрвени наш народ). На том пољу су извршена опсежна истраживања и то је потврђено са чак осам свеучилишта из Велике Британије (Кембриџ), Естонија (Естонски Биоцентар) и Русије (Акедемија биолошких наука). Та истраживања су објављена у American Journal of Human Genetics из 2008. године и тиме су оборена политичка наклапања да нема чистих Словена, нема угро финске ни азијске крви и да су Белоруси, Руси и Украинци, један народ. Вера и наслеђе старих Словена је бранило мешање и био је обичај да се не жене до седмог колена ако је жена имала мешовиту везу. Тако је било и у Србији, ДНК анализе нису нашле турску крв (мада се данас ни у Турској не може наћи нешто што би био чист Турчин). То и објашњава зашто на древним сликама Татари имају Словенске црте лица и то је сачувану у гробници Хенриха II где је приказан Татарин под ногама Хенриха II убијеног у бици код Лигница 9. априла 1241. На скицама Марка Пола (1254-1324) током посете Кини и Великој Татарији, житељи имају словенске црте лица. Тако је приказан и Тамерлан. Археолошки налази су показали да је наш словенски народ живео у древна времена живео на највећем делу Европе, блиског истока, Кина и северна Америка. На тим просторима је нађено више мумифицираних остатака Славјано Аријаца. Према британској енциклопедији из 1771. године, Татарија се простирала чак до Африке, Америке и раније се звала Скифија.

Најсмешније је када и творци тих лажи о нацијама поверују у своје лажи то и чист пример су Израелци.Они су пошли од изјаве бившег министра одбране Вилиема Коена из 1998. године, да располажу усмереним типовима патогена, који може бити национално усмерен. И крену Јевреји да разрађују биолошку бомбу која би трсила само Арапе али не и Јевреје. Тај развој је поверен установи Бес Циона а циљ је био да развију патоген који ће се ширити ваздухом и преко водовода (јел вам сад јасно што се код нас отимају сви извори воде). Вирус је нападао ДНК домаћина и гасио га. И онда су утврдили да је развој таквог оружја сложен јер и Јевреји и Арапи су истог порекла. Дакле сва политичка биологија и географија пада кад се сретну са озбиљним струћњацима за биолошко ратовање и психотронска дејства (јер у неким варијантама и они користе ДНК).

И на крају опис фотографија- прва фотка- карта Татарије објављена у Британији; друга фотографија приказује мумуфициране остатке нађене у Кини, по ДНК одговарају словенском типу, више хиљада мумија је нађено и истраживања су забрањена од стране кинеске владе; трећа фотографија- једна припадница народа који тврди да су потомци Александра Великог (боље да не причам како су његовог оца звали варварин, јер није био Грк...), народ који живи у Пакистану; и последња фотографија је једна дивна Татарка ❤ леп народ ти савремени Татари у сваком случају! Ово је текст од пре неку годину, и сад се сетио да га турим овде

Comments