Казњачев и психотронско наслеђе

 Ранше сам волео да читам разне путописне чланке и занимљиво ми је било кад прочитам да су неки истраживачи у некој забити нашли неко племе и кад су ови хтели да их фотографишу, ови су то одбијали јер су сматрали да ће им украсти дух. А ја у смеј због таквог образложења и тако је све било док нисам налетео на лик и дело академика Вљаила Казначева из СССР. Имао је доста радова из области експерименталне медицине и шездесетих и седамдесетих година је радио на успостваљању установа које не само ради одгонетања болести већ ради спознаје целокупног човековог организма. Вероватно је први открио квантну везу између људских ћелија и то у испитивању где су две ћелије из људског тела стављене у посебне коморе, раздвојеним кварцним стаклом; када би једна била заражена вирусом и угинула, у исто време би угинула и друга, иако није била у никаквом додиру са извором заразе. Исто се десило када су једну обасјали ултраљубичастим снопом, та је угинула а у исто време је угинула и друга. У својим последњим радовима је утврдио да помоћу торзионих поља може на бесконачно растојање бити пренета биолошка структура, различите податке (хемијске, биолошке...). Из лабораторије у Диксону (Сибир), успели су да на даљину лече људе и вероватно били први у свету. А оно што га везује за домородце са почетка је његов научни рад о ефекту преносног информационог дејства а које је као основу могло користити фотографију особе на коју се желело дејствовати. Академик Акимов је тврдио да сребро у фотографијама у потпуности копира енергетска поља ДНК и могуће га је очитати. Не чудите се зашто војне извиђачке фотографије су још увек црно беле. Казначев је постао отац психотронског оружја а године 1978. у заводу 'Октава'у Кијеву (ул. Фрунзе, 17/2) су почели да производе психотронски уређаји Беридзе и Деева а помиње се такође и уређај најопаснији од свих, који по фотографији особе може да дејствује на њега, да га натера да скочи са зграде, створи стање неизмерне радости или ужаса, изазове срчани удар и у начелу ограничења није било.

Казначев је умро мирно у дубокој старости али исте среће није био и Беридзе који је отказао сарадњу са КГБ и после случајно погинуо у авионској несрећи. На основу његовог уређаја је конструисано више стационарних и преносних уређаја Деева, који су испитани на људима у војним установама у Севастопољу, , прибалтику, Грузији, Новосибирском и Чеченији. У месту Сергијев Посад у Русији је у подземном даванаестоспратном здању био центар за биолошко оружје где су стручњаци из Москве и Кијева испитивали психотронско оружје. Производња психотронског оружја у заводу 'Октава' је завршила у августу 1990.

Осамдесетих година је успешно радила и лабораторија за микролептонске технологије са водећим стручњаком Анатолијем Охтарином а под руководством Королева из Украине. Године 1982 су имали генератор који је помоћу микролептонских честица могао да дејствује на одабрану личност на растојању. По наводима особа блиским тим истраживањима, уређај је касније уништен (ако плате пиење прет продавницу можда им и поверујем). Касније су истраживања по указу бившег председника СССР Андропова, премештена у Украину и она је постала центар за психотронику.

У Кијеву је било више организација које су се бавиле психотроником а произвели су и више уређаја за психотронска дејства- Миранда, Оберон, Фаетон, Аурум, Мираж, Сенситив. Развијена је и спрега са рачунарима и посебан интерфејс и оружје скривеног психотронског дејства је почело да се производи у руском граду Омску, у Институту за Прикладнои Физики (са централом у Моксвки, улица Ашцеулов переулок, број 9, улаз 1, пети спрат, тадашњи управник беше Владимир Несторов). У речнику самих психотронских оператора, ти радови су називани информационо таласна терапија, астралне везе, даљни енергоинформациони развој, неуролингвистичко програмирање, кодирање, зомбирање. А онда се распадом СССР све отргло и пушћено са ланца, неки су од психотронских оператора остали при држави али су други основали своје групе а неки самостално почели да раде.

Рађен је попис жртава психотерора и само у Украини их има преко шесто, од тога неких двеста у Кијеву а сматра се да група ОПГ, са брачним паром Егоров, има везе са свим тим. Међу жртвама се сматра и члан генералштаба војске Украине, Судаков, који је извршио самоубиство. Занимљиво је да је слична психотронска чистка била и у Русији, где су многи обожаваоци Јељцина и Горбачова напрасно умирали углавном извршавајући самоубиство. Кои су ти оператори психотронског оружја? Ел то чекате... еве неки од њи...

Анатолиј Парахин, позивни код Парнах, из биоинформационог медициске установе УАНМ; волео је да се вози тамо негде деведесетих година у белој Волги уз обавезног телохранитеља. Учествовао је у слободном лову а жртве је често одвлачио у осамљена и удаљена места. Вера Сорохина, жена у касним тридесетим годинама, плавуша, тако неки метар и шесет и нешто висока... психопата и садиста, сарађивала са људима из ОПГ (Егорови). Када је напустила ту групу, бавила се програмирањем на SQL за неке приватнике. На жалост ту међу психокриминалцима се нашла и Тамила Решетникова. Она је раније сарађивала са Беридзеом а данас је сматрају хохлотроном (онај који користи своје техничко знање да би варао људе и користио њину несрећу). Сарађивала је са Егоровима и помиње се њено учешће у стварању насиља на улицама. Испитивала је уређаје торзионе и магнетнорезонантне на људима. Сергеј Глушченко, психотронски убица и оператор- има педесетак година, висок метар осамдесет, сав дрљав са намбреклим лицем. Дејствује уређајем који модулираним торзионим пољем гађа енергетске тачке особе. Гађа срце, нервни систем и плућа а има и посебан начин дејства ноћу на руке и ноге жртве, где изазива трмбозу крвних судова и смрт. А у јавности наступа као борац против заглупљивања, насиља, кука на психотронски терор и слично. Владимир Третјаков је још један психотронски оператор, познат по изузетној количини насилништва. Радио као биооператор групе Митрагеја из Кијева. Давао услуге лечења рака и сиде чак има и уредну дозволу за то (број №2932, дозволе МОЗ №31876-гр и МОЗ №31875-гр). Бивши члан групе ОПГ (повезена са заводом 'Октава'). Како изгледа, стоји иза стварања уличних нереда. Алберт Игнњатенко је још један од пси оператора, био руководиоц украинске међународне академије енерготехнологији. Пријатељ са Кривиноговим, који је оснивач секте Бело братство. Валериј Заблоцки је пси оператор који утиче на снове и ствара их по потреби одговарајућим уређајима. такође се маје и астрологијом и наталним картама. Хјундаи је кодно име једног психотронског оператора. Има четрдесетак и више година, висок 165, тврдо да ради за КГБ. У ствари је плаћеник који ради углавном за странце који му плаћају услуге. Како стоје ствари, ниједан улични неред не може без њега. Има дговарајућу опрему за рад.

А ви глеј па пратите моду по феисбуци пасе сликајте у свим приликама, турајте оне слике каки сте сад а каки пре десет година... додуше, неки треба копа код мен цео дан за парче проје 😉 у прилогу- Вљаил Казначев, два је документ како изгледа кат'ти наручу испитивање психотронског уређаја, три и четр како изгледају енергецке тачке на које се врши дејство (извод из упуцтва). А за сат време газда печењару изнад ДИС-а скида прву туру печење па ви глејте ел ће читате ово ил идете да јете и пиете ❤

П.С. текст од пре две године, само поновљен...

Comments