Коронисање

 Глеј ови сад ћуту боли их све ћош, исто ко у јесен 2019 кад сам написо да ће улете заразе од три вируса, од тога један нов. А то у ствари била хистерија под маском короне, кога су стручњаци коначно после доста времена назвали САРС-2, они који се баве психотронском заштитом (ту се убиву и вируси) звали аербола, а све се радило о обновљеном и препакованом вирусу из 1918, чувен по педесетак милиона мртвих свугде по свету. Додуше било је време првог светског рата, људи изморени, исцрпљени и после рата се враћали кући и раштркали се по свим странама света. Још епидемија из 1957, H2N2, и 1968, H3N2, су у представљале препаковану болест из 1918, где су делови гена грипа унети у стари вирус из 1918 а слично је било и 2003, Фуџиан  H3N2 назеб. То су у својој студији потврдили истраживачи Веби и Вебстер и потврдили да вирус из 1918 није уопште нестао већ је пажљиво чуван сво ово време, иако воле да тврде да је у питању нађен примерак од пре неколико година (прено ја то давно). Коронавирус или кучећи вирус, је једноставно материјал у коме су узгајани стари вируси. Тако се добија изузетна заразност и лако преношење са особе на особу. То они означавају скраћеницом GOF. Природно је ако правите патогене, да имате и антигене (вакцине за то).

То је цела породица Coronaviridae вештачких патогена, и ту су SARS, MERS и нови SARS -2 (који има 70% подударности првог SARS и 40% подударности са MERS (по количини материјал од којих је урађен). Да се то развија у смеру биолошког оружја, указао је 2014 француски истраживач Др. Сајмон са Пастеровог института, који је указао на двојну намену рада на патогену. У сваком случају жив смеј да се развио природно и да преносу слепи миши. Исте године ал у октомбру, тадашњи прецедник Обама је обуставио GOF истраживања, где су укључени SARS и MERS. Прекретница у том GOF је била 2011, када су Ерасмус медицинском центру у Ротердаму, изменили птичји грип H5N1 и омогућили му ширење међу сисарима, тако да је ту премоштена баријера међу врстама. Објављено је 2015 у часопису Nature Medicine да протеин SHC014 нађен у змијама и слепи миши, може да помогне у ширењу заразе међу људи. На ту тему је објављен и рад "A SARS-like cluster of circulating bat coronaviruses shows potential for human emergence", потписан од више истраживача. Они там у Вухану су радили са RaTG13, који је блиски рођак SARS -2. Оно што су тамо урадили за кратко време, равно је неких педесет година природне еволуције. Петровски са колеџа за медицину у Флиндерсу је тврдио да корона од слепи миши могу да се узгајају на љуцким ћелијама које имају ACE2 рецептор. Посебно опасне су комбинације вируса и бактерија а то је оно што је урађени ових година. Занимљиво да су војни стручњаци први указали да је ризик од обољевања од 36% код оних што примише вакцине против грипа. S протеин је ту посебно урађен и убачен, који помаже везивању за љуцку ћелију. Независни истраживачи су испитали нове вирусе и нашли доста делове гена убачених, један из Украине (турио снимак на Богоугодну и Свјату групу) је нашао неких четрдесетак разних патогена у тој аерболи. Међу њима има и HIV и еве кои су:

Комат 1: TNGTKR

Комат 2: HKNNKS

Комат 3: RYSL—TPGDSSG

Комат 4: QTNSPRRA

Пуно се радило н p17 Gag протеину који омогућује прелазак заразе са једне врсте на другу. Године 2004 су вирусолози показали како ретровируси захваљујући S протеину успешно могу да заразе организам без ACE2 рецептора. Уз то иде и гашење таласних емисија људског хромозома. Како сви ти вируси припадају породици Retroviridae, могућности комбинација ДНК и РНК су огромне. А камо су јевреји ту? Препакован вирус из 1918 је 20. децембра 2017 из Израела стиго у Атланту, у њину биолабораторију. Не мош гомна по свет да буду без мосад ал не би они успели без нас сви.

Оне говноње гејтс и кон најавише нов талас. Ки што ја реко више пута ранше, ти стручњаци вероватно причају са вируси па им они рекну де ће биду и шта ће раде. Геитс реко, а тај снимак де се то види и чује пренели многи, да ако се сад не спречи ово, мош се деси у блиској будућности још грђи удар вируса, војни, намерно урађени за убивање. У преводу- ако не могу обрнем шушке од вакцине, све ћу ве отрсим!! Сам геитс није из медицинске струке ал он има шушке, па мож шта оће, у целом свету су битне шушке, куј те пита дал ти нешто умеш ел јок. Наравоученије- сви ће думрете, само ће преживимо ја и свети врач Жмитар. Еве ви доле за ту епидемију из 1918, ако имате време за мајање:

https://www.cdc.gov/flu/pandemic-resources/reconstruction-1918-virus.html

П.С. ово је текст од прошле године, сети се да га поновим овде кад сам чуо да отишла нека комисија пре неки дан у Ву Хан, као да виду какие то вирус...

Comments