Кад Бог каже убиј...


Предпрошле године је међу особама које прате посебне видове ратовања и то психотронског, прострујала вест како постоји намера да се поново широко примењује V2K технологија или глас Бога, како се још зове. Није прошло дуго а то је постало очевидно и само је у САД од почетка године до средине лета било двадесетак напада где је особа отворила паљбу на мирне грађане без икаквог повода а о другим нападима да и не говорима. Много самоубистава се такође издешавало, пре пар месеци се убио младић у Украини и задње што је говорио било је да не може више да издржи те гласове у глави. Ја сам летос поводом многих догађаја објавио кратки напис на мом зиду на Фејбуку и иза тога ми се јавио познаник из Београда и описао необичан догађај, како му се по буђењу јавио глас и непрестано понављао на енглеском: "We literally lost all hope" (у преводу- дословно смо изгубили сваку наду). Њега је збунило то што је то на енглеском, нигде није то чуо нити је икада сањао или размишљао на том језику. Ја сам то рекао пријатељу, који се бави и занима за разне технологије и он ми је потврдио да је од многих код нас чуо да су имали сличне необјашњиве гласове.

Технологија која се овде помиње је технологија којом се продире у свест особе и дословно може да се очитава, мења, убацују слике, гласови, музика. Да је то могуће упућује и сам Никола Тесла који је почетком 20. века рекао да је могуће очитавати људске мисли јер се све оне одражавају на очи и светлосних сигнала који се могу очитавати и самим тим читати мисли. Првак у тој технологији је Русија али се слично користило и развијало и у САД. Мало бих скренуо а теме и дао бих краћи историјат развоја психотронског оружја.

Почеци психотронског оружја иду назад у Совјетски Савез, средина тридесетих година прошлог века, када је истраживач Борис Михајловски, стручњак са Института за рентгенску радиологију на Криму, открио да различите комбинације електромагнетних импулса у трајању од 30 милисекунди па до 1,25 секунди и учестаношћу од 20 па до 0.4 Херца, имају утицај на рад мозга као и појединих органа, утичу на располоћење. Нешто касније га је ухапсио НКВД и своја истраживања је наставио у затвору. Тада је и НКВД почео да врши испитивања затвореника употребом различитих зрачења у комбинацији са дрогом. Прва ратна примена је била у корејском рату, када су совјети испитивали заробљенике помоћу психотронске опреме, године 1952.

Касније је у Совјетском Савезу развијена психотронска мрежа, користећи савремене технологије и енергија биогенератора је укључена у систем за осветљење, телефон, ТВ антене, радио мреже. Тим приступом би цела стамбена зграда била увучена у психотронско поље и оно би имало дејство и десет метара даље од зграде. Као производ тога, понекад би се јавила изненадна превремена смрт неког од житеља зграде.

Човек је посматран као биолошки објект и било је могуће пратити његово кретање. Неке од установа које су се бавиле психотронским истраживањемсу биле НПО Енергија, научни центар Хипократ, СВЧ Биотехника, харковски институт за криобиологију. По подацима које су долазиле од тих истраживача, било је могуће да успавате читаву војну јединицу (или стадио пун људи) за десет минута и у том стању су оператори могли да им промене професију, обришу памћење, замене новом. Како је тврдио члан једне тајне лабораторије, С. Горчаков, помоћу уређаја 'Луч', било је могуће да на удаљености од 50 метара потпуно променити стање људи, претворити их у мирно стадо или дивљу необуздану гомилу (што је и рађено намерно на многим јавним демонстрацијама и нередима). Уређај НПО Енергија је могла на одстојању да лечи болести али и да изазове смрт, у зависности од подешавања.

Међу онима који су у СССР развијали психотронско оружје, били су научни центар при државном комитету науке и технике,  институт за радио технику и електронику руске академије наука (управник Ј. Гуљаев), институт за материјале у Кијеву, московски институт за енергетику, московски институт за аутоматику и радиоелектронику, научно истраживачки комплекс 'Ениотехника'. Међу произвођачима психотронске опреме у СССР били су завод 'Октава' у Кијеву (биогенератори), завод за психотронску опрему (управник Мартинов), центар 'Хипократ'(управник Кајман), предузеће 'Интерлок'(управник Волошенко).

Било је више војних објекета намењених психотронским дејствима а испитивања су рађена како на добровољцима, тако и на људима без њиховог знања. Једно од места где је рађено испитивање било је близу Новосибирска, војни објект 71592, где је кориштен уређај 'Радиосон'. Он је дејствовао помоћу модулираних електромагнетних импулса и уређај је могао да на одстојању успава особу, да изазове поремећај у раду ћелија, рак, парализу. Та истраживања у Новосибирску нису престала до данашњег дана. Занимљиво је да су у исто време слична истраживања вршена и у САД, пројект Плава птица, МК-Ултра и Артичока. Неки од горе поменутих уређаја су касније нашла примену и у медицини. Због злоупотребе психотронских уређаја на грађанима, једна независна комисија се већ давне 1991. године обратила тадашњм председнику Русије, Б. Јелцињу, али без одговора. Забележено је кориштење психотронске опреме у неких 94 градова у Русији.

Касније су технологије знатно узнапредовале и очитавањем ласером је било могуће добити тачну ДНК и биосферу човека и самим тим је постало могуће управање његовом биосфером и ДНК. Такође је било могуће наћи човека по његовој личној био емисији. Тада у употребу улази један нови израз- неолингвистичко програмирање.

Почетком седамдесетих година, управник института за рачунарску пситехнологију руске академије наука, Др. Игор Смирнов, је рекао да психотронско оружје може бити разорније од атомског. У његовом институту су разрадили нешто што су називали 'скалпелом душе'. Том технологијом су могли да раде са људима шта су волели и све је зависило од особе које је уорављала уређајем. У јавности су преставници института тај програм назвали 'Зомби'. Пројект је укључивао како покретну опрему, тако и опрему за пренос сигнала, чиме је било могуће захватити велику површину. Кијевски истраживач, Др. Виктор Селдецки је урадио прве примерке психотронског оружја још 1965. и то је био вероватно један од разлога да тадашњи председник СССР Андропов 1982. донесе одлуку да  совјетска република Украина постане центар за психотронско ратовање. Познати су објекти у Чернобиљу и Краснојарску а заједно су тада чинили систем 'Шар'. У институту у Ростову на Дону је урађен систем 'Градијент-4', предвођен главним конструктором института, Борисом Крутиковим. Посматрајући човека као електромеханички систем, било је могуће електромагнетним дејством импулса на мозаг, да се премети његов рад и под одређеним условима човек постаје биоробот.

Ни са друге стране баре не мирују и већ шездесетих година прошлог века САД улаже сто милиона долара за развој психотронског оружја, које је за разлику од совјетског, имало много скромније могућности. Онда невероватни подаци долазе 1997. од Јозефа Хлоцингера, бившег помоћника сенатора Лио Рајана, кога је убио вођа милитантне секте Џим Џонс. Његова секта је деловала у Гвајани и имали су учешће у развоју психотронског оружја МК-Ултра. На њима су помоћу нискофреквентних генератора испитивали промене шсихе и преобраћивали у биороботе. На крају је та секта извриша групно самоубиство. Види се ту сличност у раду са руском опремом и у руском часопису 'Новаја газета' из 1991. је објављено да КГБ и ЦИА обједињују снаге у развоју психотронског ратовања. Према тврдњи Др. Смирнофа, у марту 1993. је на позив ФБИ, у САД отишла група руских стручњака. Повод томе је био група фанатика Дејвида Кореша која се затворила у згради Вако  (Waco). Према њима су Руси усмерили четири микроталасна генератора и све се заврпило тако што је 80 припадника те групе спалили себе.

Постоји више патената како у Русији, тако и у САД, на тему управљања мислима човека. Циљ тога је изазивање сталног стања стреса код особе, разбијање мирног сна, стварање стања страха и несигурности, меланхолије и апатије, па до оних крајњих, приморавање на убисто или самоубиство. КГБ је утврдио да кориштењем торзионих поља човека, може да се у њему програмира чак 19 личности. У једном испитивању, млада девојка је доведена у стање да је узела пиштољ и пуцала у жртву а да се иза тога није ничег сећала. Након промена у власти Русије, многи бивши високи официри и службеници код Горбачова и Јелциња су завршили свој живот или скоком са зграде или од брзих обољевања а да се није нашао разлог. На жалост, последњих година се много тога отргло контроли па су појединци, бивши оператори државних служби, основали своје личне службе и тако је створена прва психотронска мафија, која за новац ради одређене послове. Међу операцијама које службе врше је и намерно изазивање уличних нереда и туча ради стварања опште несигурности код грађана. Користе се такође и кодирање окидача у људима, а то могу бити разне речи, боје, слова, слике. Рачунари и ТВ све то погоршавају, јер у себи врло често сардже све те скривене кодове. Особе које су жртве психотерора обично бивају изоловане од друштва и без могућности да им се помогне.

Цела ситуација дословно личи на филм Матрикс где људи дословно живе животе које су им други усадили. Те врсте програмирања су радили у СССР и између осталог је било испитивање где је добровољац (млада девојка), одједном узела пиштољ и пуцала у жртву и да се после тога није ничега сећала. Том опремом могу и да вас убеде да нама владају рептили, сиви, зелени и разни други па чак и да их виђате и тако умислите да су за све недаће света криви тамо неки а  не они око нас (политичари, индустријалци, банкари...).

Скоро сам читао искуства једног мушкарца из Русије који је био недавно жртва психотронског напада. Дешавало му се да стално чује музику у глави и то га је излуђивало. То је трајало данима и једног тренутка се запитао одакле та музика долази. У том тренутку је стајао на прозору свог стана и глас у глави му је рекао да погледа горе. Он је збуњено погледао на горе и глас му је рекао да погледа још више. Тамо горе, са прозора зграде преко пута, неко му је махао. Питао је ко сте ви. Рекли су му да су група из ФСБ и да су ту ради школског увежбавања управљања људима. Даље је ситуација била већ мирнија, замолио бих их да пусте неку другу песму или да се искључе кад хоће да спава. Они су причали са њим и распитивали се и по оном што је чуо, њему је било јасно да они тамо горе виде све што он види својим очима. Он је само једам од многих који је искусио V2K или како још то и зову, гласна вештачка телепатија, глас Бога или глас у глави.

Оно што лично примећујем ја да су уређаји за психотронску заштуту у задњих годину дана вишеструко поскупели а неки и нестали са тржишта а што мене лично упућује на сумњу да се нешто у позадини увелико догађа, или ће се догодити. Зомби апокалипса и ако се деси, биће скроз другачија него у разним филмовима које увелико снимају задњих година.

Comments